Zet jouw website bezoekers nóg makkelijker om in leads

profielfoto van Robin Moors
Geschreven op 15 maart 2024 door Robin Moors
Robin Moors

Wil jij meer leads genereren via je website zonder ingewikkelde processen? Dan is het tijd om kennis te maken met LeadBot. Deze tool transformeert de manier waarop je website bezoekers omzet in potentiële klanten volledig. Benieuwd hoe? Blijf dan zeker verder lezen.

Voorbeeld van de LeadBot op onze homepage

Wat is LeadBot?

LeadBot is geen gewone chatfunctionaliteit; het is een tool waarmee je de effectiviteit van je website vergroot en makkelijker in contact komt met je bezoekers. Ze kunnen eenvoudig vragen stellen, een afspraak inplannen of een offerte aanvragen. Het is eigenlijk een digitale accountmanager op je website. Als partner van LeadBot hebben we bij Onyourline gezien hoe deze tool niet alleen de gebruikerservaring verbeterd, maar ook zorgt voor een hoger conversiepercentage. Hier zijn een aantal redenen waarom LeadBot van grote waarde kan zijn voor jouw bedrijf.

Uitgewerkte LeadBot flow aan de achterkant

9 redenen om te starten met LeadBot:

 1. Verbetering van de website-ervaring voor de bezoekers: met LeadBot vinden jouw website bezoekers snel antwoorden op hun vragen. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring, wat cruciaal is voor het behouden van bezoekers en het stimuleren van conversies.
 2. Makkelijk en laagdrempelig contact: je hoeft niet zoals bij een live chat snel en gehaast te reageren, want doordat er bijvoorbeeld een WhatsApp chat gestart wordt, blijft je in contact.
 3. Hoger conversiepercentage: LeadBot stuurt bezoekers naar de gewenste actie, of het nu gaat om het invullen van een formulier, het aanvragen van een offerte of het in contact komen via WhatsApp. Dit leidt tot hogere conversiepercentages en meer leads voor jouw bedrijf.
 4. Volledig aanpasbaar: een van de grote voordelen van LeadBot is de volledige aanpasbaarheid. Je richt de bot helemaal naar wens in:
  1. Je bepaalt zelf de flow en voegt  simpel verschillende contactmogelijkheden toe (zoals telefoon, formulier, WhatsApp, bel-me-terug formulier, etc.);
  2. Je toont makkelijk de veelgestelde vragen;
  3. Of stuurt mensen gericht naar de juiste pagina’s;
  4. Volledig in je eigen huisstijlkleuren en met persoonlijke foto’s; 
  5. Je bepaalt zelf wanneer welk onderdeel van de bot zichtbaar is. Bijvoorbeeld de belknop niet tonen buiten openingstijden.
 5. Geen beperkingen: in tegenstelling tot vergelijkbare tools, zijn er geen beperkingen bij LeadBot. Je maakt gebruik van alle functionaliteiten zonder extra kosten.
 6. Beter voor de snelheid van je website: LeadBot is niet alleen effectief, maar ook efficiënt. Het laadt 2x sneller dan vergelijkbare tools, wat de algehele snelheid van je website ten goede komt.
 7. Meetbaar: met LeadBot zijn de prestaties van de tool volledig meetbaar in GA4. Hierdoor begrijpen we beter waar de bezoekers vandaan komen en optimaliseren we de campagnes en website met deze extra informatie.
 8. Makkelijke implementatie: met behulp van Google Tag Manager zetten we Leadbot eenvoudig en snel op je website. Hierdoor kun je binnen no-time aan de slag met het verbeteren van je conversie.
 9. Direct van start: een standaard LeadBot opzetten is zo gepiept en staat binnen no time live op jouw website. Vervolgens gaan we samen per pagina verder optimaliseren en de boodschap en opties personaliseren voor een nog betere ervaring voor je bezoekers.
Onze ervaring met het werken met Leadbot is positief. Communicatie met klanten is snel en effectief door snel op klantvragen in te kunnen springen. Bovendien werkt het drempelverlagend voor klanten om op een snelle manier contact op te nemen met ons bedrijf.
Afbeelding voor Niek Wouters
Niek Wouters

Kortom, LeadBot is een waardevolle tool die jouw website net dat extra zetje kan geven om meer leads te genereren. Wil je meer informatie over hoe LeadBot jouw bedrijf kan helpen groeien? Als officiële partner van LeadBot vertellen we je graag meer!

1 maand gratis testen?

Meld je aan voor een LeadBot trial

Robin Moors
leadbot