Aan de fysio top in Google

Bij de fysioo kun je terecht wanneer je klachten hebt over je houding of omdat een beweging je ongemak geeft. Denk bijvoorbeeld aan sportblessures, klachten door een ‘verkeerde’ beweging, zwaar werk of simpelweg omdat je lichaam ouder wordt.

Online doelen

Bij de fysioo is de wens groot om vindbaar te worden voor patiënten die van hun klachten af willen. Met name in de regio Nijmegen & Beuningen. Googlen mensen naar ‘nekklachten Nijmegen’? Dan moet de fysioo daar staan!

Bovenaan staan

Sinds december 2016 zijn wij begonnen met het online vindbaar maken van de fysioo. Dit hebben we gedaan met de volgende middelen:

  • SEO content optimalisatie
  • Lokale SEO
  • Technische SEO
  • SEA
  • Linkbuilding

Als fysiotherapiepraktijk wil je met name regionaal goed gevonden worden. Google houdt deels rekening met je locatie, maar uiteindelijk zullen de termen in combinatie met Nijmegen en Beuningen het belangrijkst zijn.

Daarnaast is in 2020 technische SEO zeer belangrijk gebleken, met name in de medische branche. Een gedetailleerde taak, die we met passie hebben uitgevoerd voor de fysioo.

Al een langere tijd is linkbuilding belangrijk. We hebben ervoor gezorgd dat de fysioo veel links heeft gekregen van belangrijke websites. Daardoor heeft defysioo.nl binnen Google een hoger aanzien gekregen (wat zorgt voor betere posities!).

Deze strategieën hebben haar vruchten afgeworpen:

Resultaat mei, juni en juli 2020*

PLEK ÉÉN
14 nieuwe nummer 1 posities in Google (totaal 39)
TOP TIEN
21 nieuwe top 10 posities in Google (totaal 91)
VERTONINGEN
124.000 keer verschenen als resultaat in Google
GEBRUIKERS
95% meer gebruikers op de website
AFSPRAKEN
123 afspraken gemaakt via de website versus 89 in 2019

*vergeleken met dezelfde periode in 2019

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil jij ook je online vindbaarheid naar een hoger niveau tillen? Neem gerust contact met mij op!
Ivo Laisina