Home > Eline Rosina

Eline Rosina

Eline Rosina is een sieradenmerk uit Nijmegen met een webshop dat enkel bestaat uit oorbellen van hoogwaardige kwaliteit. Alle oorbellen zijn gemaakt van sterling silver of van sterling silver met een gold plating.

Online

De vraag vanuit Eline Rosina was om structuur in de online marketing activiteiten te krijgen en inzicht in de prestaties die daaruit voortvloeiden. Het doel van onze samenwerking was om op een structurele manier de online marketing activiteiten in kaart te brengen en te coördineren. Daarnaast is het van belang om de maandelijkse activiteiten in kaart te brengen en te analyseren om zo nieuwe kansen te signaleren.

 

Zichtbaar

Onyourline is allereerst een onderzoek gestart naar de huidige doelgroep en het online gedrag van deze groep. Hoe zoeken zij op het internet naar oorbellen? En op welke kanalen zijn zij te vinden? Aan de hand van deze resultaten zijn wij de website gaan optimaliseren en hebben we een advertentie strategie opgezet.

Door de toenemende groei is er geïnvesteerd in een nieuwe website. In samenwerking met webbureau Linku is een nieuwe website ontwikkeld met een professionelere uitstraling waarbij gebruiksvriendelijkheid de rode draad is geweest. Doordat wij vanaf het begin hierbij betrokken waren, is de website direct zoekmachine vriendelijk en conversie gericht ingericht.

 

De volgende marketingmiddelen zetten wij in bij Eline Rosina:

Dynamische remarketing campagne via Facebook

 

Conversie campagne via Facebook

 

Resultaat

Eline Rosina is het afgelopen jaar gegroeid met 350% in het aantal transacties! Met een stijging van 130% in het totaal aantal bezoekers en 245% meer organische bezoekers. Door de SEO werkzaamheden zijn er veel top 3 posities bijgekomen in Google en deze zorgen voor extra organische bezoekers. Naast de verbeterde organische posities is er middels een gedegen social media strategie de community van Eline Rosina in een jaar tijd met 208% toegenomen!

 

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil jij ook meer online vindbaarheid? Neem gerust contact op met een van onze online marketeers of vul ons contactformulier in!