Home > Hotel Klooster Elsendael

Hotel Klooster Elsendael

Bij het Hotel Klooster Elsendael kun je terecht voor een hotelovernachting, een unieke trouwlocatie, een sfeervol etentje of een inspirerende vergadering. Elsendael heeft de beschikking over een website waarop bezoekers informatie kunnen vinden en online reserveringen kunnen plaatsen.

Online

Hotelovernachting? Vergadering? Heerlijk uit eten? Hotel Klooster Elsendael wil online zichtbaar worden in de regio voor mensen en bedrijven die hiernaar op zoek zijn. Het doel van de campagnes: meer bekendheid en leads in omgeving Boxmeer voor het restaurant voor zowel zakelijk als particulier publiek, grotere bekendheid en meer leads als trouwlocatie en meer bekendheid en leads als locatie voor vergaderingen en zakelijke events.

Zichtbaar

De volgende middelen zijn ingezet om de online zichtbaarheid te verbeteren:

Enkele voorbeelden van advertenties voor Hotel Klooster Elsendael (klik op afbeelding voor advertentieweergave in Facebook):

Facebook advertentie Hotel Klooster Elsendael.

Facebook carrousel advertentie

Facebook advertentie Hotel Klooster Elsendael

Facebook restaurant advertentie

Resultaat

Voor elke gemaakte online reservering is vooraf een maximale investering vastgesteld (de zogeheten prijs per conversie) die de ondernemer wil betalen voor een lead die op de website is beland via de campagnes. Na inzet van onder andere Facebook en Google campagnes kunnen wij met onze tools analyseren wat de werkelijke prijs is voor een online lead. Met deze waardevolle informatie kunnen wij de Facebook en Google campagnes blijvend optimaliseren en sturen op een gezonde prijs per conversie met als uiteindelijke doel een toename van de online reserveringen.

Ook meer online resultaat?

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak. Neem gerust eens contact op met een van onze online marketeers of laat je gegevens achter via ons contactformulier.