Home > Onze online marketing diensten

Onze online marketing diensten

De website is hét visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt door (potentiële) klanten. Daar zijn wij voor: wij verhogen de vindbaarheid van je website.

Dit doen we door eerst te bekijken wat de huidige situatie is en vervolgens vast te stellen welke situatie wenselijk is. Meer bezoekers? Meer omzet? Betere naamsbekendheid? Wij stellen een passende online strategie voor je op en bepalen welke diensten hier het beste bij passen. Daarna gaan we aan de slag!

Zo zorgen wij met behulp van onze online marketing diensten dat jouw website de vastgestelde en meetbare doelstellingen behaalt. Nog belangrijker: dat jij van jouw websitebezoeker een klant maakt en van een klant een blijvende relatie. Zo creëren wij online zichtbaar resultaat!

 

Op welke manier mogen wij jouw website online zichtbaar maken?

 • Analyse

  Benieuwd hoe jouw website presteert? Een website analyse laat je precies zien hoe jouw website ervoor staat. Want haal jij er wel het beste uit?

  Lees verder
 • Strategie

  Wanneer ben je online succesvol? Hoe krijg je meer relevante bezoekers op je website? Belangrijke vragen die we vooraf stellen om online doelen en bijpassende diensten te bepalen.

  Lees verder
 • SEO

  Jouw website hoger in Google? Zoekmachine optimalisatie is een middel om de natuurlijke vindbaarheid van jouw website in Google te verbeteren.

  Lees verder
 • SEA

  Een hoge positie in Google – of andere zoekmachines – wil je uiteraard hebben en houden. Online adverteren is een mogelijkheid om bovenaan in Google te verschijnen.

  Lees verder
 • Social media

  Bij social media marketing worden online marketing doelstellingen als online bereik, aankopen of websitebezoek gerealiseerd door het gebruik van social media netwerken.

  Lees verder
 • Website advies

  Ben je benieuwd hoe je meer uit jouw website kunt halen? Wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw website momenteel gevonden wordt in zoekmachines als Google?

  Lees verder

Wil je meer weten?

Neem contact op