Bing Ads

In 2012 werd Bing Ads gelanceerd, voorheen Microsoft Adcenter. Bing heeft in Nederland relatief weinig marktaandeel maar groeit elke dag en heeft zeker potentie voor de toekomst. Wij kunnen voor jouw website de gewenste advertenties plaatsen in Bing Ads. Hieronder lees je meer over het adverteren in Bing.

Lage klikprijzen

Google Adwords werkt met een veilingmodel, zoals misschien al bekend. Bing Ads werkt met ditzelfde systeem. De prijzen voor Bing Ads zijn momenteel aanzienlijk lager, doordat de concurrentie voor het adverteren via Bing in Nederland nog laag is.

Bing Ads in Google Analytics

Adverteer je al in Google? Dan kunnen wij deze campagnes importeren in Bing Ads. Vervolgens kunnen ook de resultaten van Bing Ads worden gekoppeld aan Google Analytics, zodat je de resultaten van beide zoekmachines goed met elkaar kunt vergelijken. Alleen adverteren in Bing en niet in Google? Ook dat is mogelijk!

Waarom Bing?

Benieuwd naar meer redenen om te adverteren in Bing? Lees er alles over in ons blog: Waarom is adverteren in Bing interessant?

Geïnteresseerd in adverteren via Bing?

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak voor een mogelijke Bing campagne.

Vul hieronder je gegevens in

Ivo Laisina