Marketing dashboards en rapportages

Nadat de online strategie bepaald is en de campagnes live staan is het belangrijk om de campagnes en ook je website te blijven optimaliseren. Google en je concurrenten staan namelijk niet stil, daarom is het belangrijk om zelf ook in beweging te blijven. Analyseren en optimaliseren van je campagnes en website is nodig om online impactvol te zijn en te blijven. Door doorlopend te monitoren en te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je efficiënt blijft adverteren. Bijsturen aan de hand van data is hierin ons uitgangspunt.

Online marketing heeft een groot voordeel ten opzichte van offline marketing: meetbaarheid. Doordat we nauwkeurig data kunnen verzamelen, krijg je een inzicht in het online gedrag van je bezoeker. Dit is essentieel om je KPI’s te gaan meten.

”Ons rapportage dashboard is de sleutel tot het begrijpen en optimaliseren van jouw online marketingprestaties.”

Daan
Daan cirkel foto

Hoe rapporteren we?

Online, zichtbaar, resultaat is onze slogan. Daarom ontvang je maandelijks van ons een rapportage met daarin de prestaties van jouw website en online advertenties. Aan de hand van de doelstellingen analyseren en rapporteren we de lopende campagnes. Naar wens kunnen wij ook een real time dashboard inrichten zodat je altijd actuele inzicht in de campagnes hebt. Een rapportage is altijd op maat: we bepalen samen wat de belangrijkste KPI’s zijn.

In onze rapportages geven wij inzicht in de prestaties van lopende campagnes en de ontwikkeling van je positie in Google op basis van geselecteerde zoekwoorden. Zo geven we je een duidelijk inzicht in je data en de ontwikkelingen hiervan. Wij bundelen de belangrijkste conclusies en signaleren hieruit nieuwe kansen.

Prestaties van je website inzichtelijk maken?

Wij geven je graag inzicht in je online rendement. Wat gaat goed en waar liggen kansen? Van inzicht tot concrete acties voor het optimaliseren van je lopende campagnes en website. Neem gerust eens contact op met een van onze online marketeers.

Benieuwd naar ons rapportage dashboard

Wij denken graag me je mee. Plan direct een eerste (online) kennismakingsgesprek in!
Plan een kennismaking

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 024-2032004 of stuur een berichtje via de contactpagina.