Online strategie

Voordat we starten stippelen we samen de strategie uit. Wanneer ben je online succesvol? Hoe krijg je meer relevante bezoekers op je website? Belangrijke vragen die we vooraf stellen om online doelen te bepalen en te bekijken welke diensten nodig zijn om deze doelen te bereiken. In een concreet plan van aanpak wordt de online marketing strategie bepaald aan de hand van jouw doelen en onze diensten.

Juiste mix van online middelen

Het is essentieel om relevante klanten jouw website te laten bezoeken. Dit kan bereikt worden door een goede online strategie met meetbare doelstellingen en de juiste mix van online marketing middelen. Vervolgens blijven we jouw site iedere maand monitoren om te kijken of de uitgevoerde diensten het gewenste effect hebben. Door het monitoren en analyseren van deze gegevens, signaleren wij nieuwe kansen om de website prestaties nog verder te verbeteren. Zo blijven we werken aan het behalen van de vastgestelde doelstellingen.

Online strategie voor online marketing

Wat is jouw huidige online strategie? Is dit wel de beste keuze voor jouw bedrijf? Lees er meer over in ons blog over online marketing strategieën. Daarin bespreken we onder andere onderstaande mogelijke online strategieën:

  • Online voor oriëntatie: het doel van jouw website is informeren over je diensten, producten of je organisatie.
  • Online voor relatiebinding: je wilt bezoekers binden aan jouw merk. Daarom is het van belang om actuele en relevante content aan te bieden. Heb je al eens aan content marketing gedacht? En de inzet van social media?
  • Online voor leadgeneratie: het voornaamste doel van jouw website is leads genereren. Verleid de bezoeker tot het ondernemen van actie.
  • Online voor sales: het genereren van online verkopen is het hoofddoel van jouw website. Daarom zorgen wij ervoor dat de bezoeker soepel door het verkoopproces wordt geleid en niet afhaakt.

Advies over de juiste strategie voor jouw site?

Eva denkt graag met je mee! Ze analyseert je huidige situatie en maakt daarbij een plan van aanpak.

Ik wil graag strategisch advies van Eva

Eva Koppelman Onyourline