Home > Social media > Youtube Adverteren

Youtube Adverteren

Met 8,6 miljoen unieke bezoekers per maand in Nederland is YouTube een interessante plek om in contact te komen met je doelgroep. Heb je dit al eens overwogen? Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren via YouTube.

Waarom adverteren op YouTube?

Er zijn vele redenen waarom het interessant is om jouw boodschap via YouTube te verspreiden. Een groot voordeel is dat de advertenties goed af te stemmen zijn op je potentiële klanten met behulp van geografische- en demografische variabelen, onderwerpen en interesse-categorieën.

Jouw bedrijf op YouTube

Bijna 85% van de Nederlands bekijkt online video’s, wat gelijk staat aan ruim 11 miljoen Nederlanders. Gemiddeld bekijkt een Nederlander 271 video’s per maand. Dat biedt natuurlijk enorm veel mogelijkheden om je potentiële klanten te bereiken! Adverteren via YouTube is een perfecte manier om merkbeleving te vergroten. Daarnaast zorgt het voor engagement omdat een online video niet statisch maar interactief is.

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak voor een mogelijke Youtube campagne.

Neem gerust eens contact op met een van onze online marketeers of laat je gegevens achter via ons contactformulier.

Wil je meer weten?

Neem contact op