Website advies

Ben je benieuwd hoe je meer uit jouw website kunt halen? Wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw website momenteel gevonden wordt in zoekmachines als Google? Ons website advies begint altijd met een 0-meting. Daarbij kijken we hoe de website van jouw bedrijf in elkaar zit; wat gaat er goed en wat kan beter?

”Website advies gaat verder dan design – het draait om gebruikerservaring, prestaties en het vertellen van je verhaal online”

Julia
Julia cirkel foto

Website advies Onyourline

Bij deze 0-meting kijken we naar de voorkant van de website: hoe gebruiks- en zoekmachinevriendelijk zijn het ontwerp, de menustructuur en de teksten? Wordt de bezoeker verleidt om tot actie over te gaan? Daarnaast nemen we ook de achterkant van de website onder de loep: hoe zit de site technisch in elkaar? Welke SEO-mogelijkheden biedt de huidige techniek? Op basis van deze nulmeting stellen we vast wat wij voor jouw site kunnen betekenen.

Technische SEO analyse

Om goed gevonden te worden door zoekmachines zoals Google is het belangrijk dat de technische opbouw van jouw website staat als een huis. Een zoekmachine scant een site op basis van een aantal elementen die essentieel zijn voor de vindbaarheid. In ons blog ‘Technische SEO Analyse’ vertellen we je hier meer over.

Wil jij meer uit je website halen?

Wij denken graag me je mee. Plan direct een eerste (online) kennismakingsgesprek in!
Plan een kennismaking

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 024-2032004 of stuur een berichtje via de contactpagina.

Daan cirkel foto