YouTube adverteren

Met 9,1 miljoen unieke kijkers in Nederland is YouTube een interessante plek om in contact te komen met je doelgroep. Heb je dit al eens overwogen? Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren via YouTube.

Waarom adverteren op YouTube?

Er zijn vele redenen waarom het interessant is om jouw boodschap via YouTube te verspreiden. Een groot voordeel is dat de advertenties goed af te stemmen zijn op je potentiële klanten met behulp van geografische- en demografische variabelen, onderwerpen en interesse-categorieën.

YouTube advertentievoorbeelden
YouTube advertentievoorbeelden KNMV & Rijn IJssel

Jouw bedrijf op YouTube

Met 9,1 miljoen unieke kijkers biedt YouTube veel mogelijkheden om je potentiële klanten te bereiken! Adverteren via YouTube is een perfecte manier om merkbeleving te vergroten. Daarnaast zorgt het voor engagement omdat een online video niet statisch maar interactief is.

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak voor een mogelijke Youtube campagne.

Hulp nodig bij jouw YouTube campagnes?

Patrick denkt graag met je mee! Met zijn strategische en creatieve blik weet hij hoe hij jouw doelgroep kan bereiken met een YouTube campagne.

Vul hieronder je gegevens in

Patrick de Groot