Home > Zoekmachine adverteren > Google AdWords Nijmegen

Google Ads Nijmegen | SEA

Met Google Ads (voorheen Google AdWords) haal je meer bezoekers naar jouw website. Door te adverteren in zoekmachines kun je er gemakkelijk en snel voor zorgen dat je bovenaan staat in de zoekresultaten!

Adverteren in zoekmachines wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Google Ads (voorheen Google AdWords) is het advertentieprogramma van Google. Zoekresultaten bestaan altijd uit organische (gratis) en betaalde resultaten (advertenties). De organische resultaten worden bepaald door Google; de betaalde resultaten worden bepaald door de adverteerder.

Op basis van verschillende factoren worden de posities van de advertentie en de kosten per klik bepaald. Je wilt natuurlijk dat de kosten per klik zo laag mogelijk zijn en dat de campagne zoveel mogelijk relevante bezoekers oplevert. Daarom bespreken we vooraf wat de doelen zijn en wat het beschikbare budget is.

Voordelen van Google Ads

Een Google Ads campagne is 100% meetbaar en geeft snel resultaat. Benieuwd naar nog meer voordelen van Google Ads? Lees ons blog ‘Voordelen van Google AdWords’.

Geïnteresseerd in online adverteren?

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak voor een mogelijke Google AdWords campagne.

Neem gerust eens contact op met een van onze online marketeers of laat je gegevens achter via ons contactformulier.

Wil je meer weten?

Neem contact op