Home > Zoekmachine adverteren > Google Display Advertising

Google Display Advertising

Adverteren via Google Display Advertising houdt in dat jouw advertenties op andere – bij Google aangesloten websites – getoond worden. Dit kan zowel met beeld als met tekst advertenties.

Doordat het Display Netwerk een grote verzameling aan partnerwebsites bevat, is het mogelijk om gericht jouw doelgroep te benaderen. Display advertenties worden ingezet op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen, zoekwoorden of specifieke plaatsen.

Google Display Advertising voor naamsbekendheid

Google Display Advertising is goedkoper per klik dan adverteren in de Google zoekresultaten (Google AdWords). De kosten zijn lager doordat er minder geklikt wordt, terwijl jouw advertentie wel massaal vertoond wordt. Geen kosten, wel vertoningen dus! Door het enorm hoge aantal vertoningen, is display geschikt voor branding en het verhogen van de betrokkenheid. Het kan ook evengoed ingezet worden voor het behalen van je doelstelling, het is maar net waar jij je op wil richten.

Geïnteresseerd in Google Display?

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak voor een mogelijke Google Display campagne.

Neem gerust eens contact op met een van onze online marketeers of laat je gegevens achter via ons contactformulier.

Wil je meer weten?

Neem contact op