Home > Zoekmachine adverteren > Google Remarketing

Google Remarketing

Meer bezoekers op je website is leuk. Meer bezoekers op je website die contact opnemen, overgaan tot het aanvragen van een offerte of en aankoop doen is natuurlijk nog veel leuker! Om deze acties te stimuleren kan er gebruik worden gemaakt van remarketing.

Wat is Google Remarketing?

Remarketing is één van de meest effectieve advertentiemogelijkheden. Met remarketing kun je advertenties weergeven aan mensen die eerder jouw website hebben bezocht. Op deze manier trek je opnieuw de aandacht van jouw bezoekers die al aangegeven hebben interesse te hebben in jouw dienst of product. Remarketing kan ingezet worden middels tekstadvertenties, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van beeld, zoals banners.

Remarketing strategieën

Het is mogelijk om verschillende remarketing strategieën in te zetten. Er kan gericht worden op alle website bezoekers, maar het is ook mogelijk om te richten op bezoekers die je website hebben bezocht maar niet over zijn gegaan tot actie.

Geïnteresseerd in remarketing?

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak voor een mogelijke Google Remarketing campagne.

Neem gerust eens contact op met een van onze online marketeers of laat je gegevens achter via ons contactformulier.

Wil je meer weten?

Neem contact op