Home > SEO Nijmegen

Zoekmachine optimalisatie | SEO Nijmegen

Jouw website hoger in Google? Zoekmachine optimalisatie is een middel om de natuurlijke vindbaarheid van jouw website in Google te verbeteren, waardoor het bezoekersaantal zal groeien. Onyourline is dé SEO specialist uit Nijmegen.

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO optimalisatie genoemd. SEO staat voor Search Engine Optimization. Waarop zoekt jouw doelgroep in Google? Dit stellen we vast in een zoekwoordonderzoek. Er zijn meerdere factoren van invloed op de zoekmachine vindbaarheid van een website.

 • Wat is de online populariteit van de webpagina? Dit wordt onder andere bepaald door de leeftijd van het domein (webadres) en de aan- of afwezigheid van externe links die verwijzen naar jouw website.
 • Voordat een website gevonden kan worden in Google, moet de website eerst goed gelezen kunnen worden door de zoekmachine. Dit wordt indexeren genoemd. Om de website goed te kunnen indexeren, is het belangrijk dat de techniek van de website goed opgebouwd is.
 • Een website met een goede inhoud is beter vindbaar voor zoekmachines. Voornamelijk de teksten en afbeeldingen op een website kunnen voor een goede inhoud zorgen. Belangrijk is dat de zoekwoorden uit het zoekterm onderzoek in de juiste frequentie op de website terugkomen.

SEO Tips

Naast bovenstaande punten speelt de gebruikerservaring van de bezoeker een steeds grotere rol in de ranking van Google. Lees hier meer over onze SEO tips van 2017.

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie?

Wij analyseren graag je huidige situatie en maken daarbij vrijblijvend een plan van aanpak. Neem gerust eens contact op met een van onze online marketeers of laat je gegevens achter via ons contactformulier.

Kijk ook eens naar:

 • Lokale vindbaarheid

  Verhoog jouw lokale vindbaarheid! Lokale vindbaarheid zorgt er namelijk voor dat personen uit de omgeving van jouw bedrijf je gemakkelijk kunnen vinden.

  Lees verder
 • Zoekwoordonderzoek

  Een zoekwoordonderzoek zorgt ervoor dat jouw website op de juiste zoekwoorden gevonden wordt. Op deze manier trek je de juiste bezoekers op het juiste moment.

  Lees verder

Heb je vragen over onze diensten?

Neem contact op