Het team

alt
alt

Ontmoet onze 12 specialisten!

Ben je benieuwd met wie je nu contact hebt? In het onderstaande overzicht stellen wij ons graag aan je voor. Zo weet je meer over de persoon die je belt, mailt of waar je binnenkort een afspraak mee hebt.

Marinda
danny valks
Julia Bouwmeester
Ivo Laisina
Daniel Derks Onyourline
Afbeelding van Nena Hofmans
Jorn Lentjes
Robin Moors
Teuntje Verbaandert
Eva Koppelman
Patrick de Groot
Eva Haaima
online marketing vacatures
Marinda Jacobs
Het aankomende halfjaar mag ik met trots de titel ‘stagiaire’ bij Onyourline dragen. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Communicatie op de HAN. Alle ingrediënten die ik bij een stage zoek, heb ik gevonden bij Onyourline. Online zichtbaar zijn heeft in mijn ogen de toekomst, en daar wil ik dan ook graag alles van weten. Zelf ben ik al grafisch vormgever, daarin kan ik de Onyourliners mooi ondersteunen op het gebied van design en vormgeving. In het weekend sta ik nog achter de tap en ben ik ook bezig als freelance social media marketeer. Ik pak mijn rust door het lezen van een goed boek. In de vrije uurtjes zit ik het liefst met vriendinnen aan een goed glas wijn en een dikke kaasplank. Spelletje erbij, goede muziek en fijne gesprekken maken mijn weekend compleet!
Danny Valks
Na een innovatieve opleiding ben ik veel met de toekomst bezig, en dan vooral met wat er beter kan. Zeker op het gebied van online marketing. Ambitie is daarom mijn belangrijkste eigenschap. Ik wil mijn klanten zien groeien en probeer daarnaast ook mezelf altijd te blijven ontwikkelen. Verder geniet ik van lekker eten en drinken en kijk ik veel films of lees ik boeken, maar mijn grootste passie is voetbal. Voor de liefhebber: het mooiste voetbal vind je in Londen, bij ‘The Gunners’, Arsenal.
Julia Bouwmeester
Stiekem zou ik graag de wereld willen verbeteren, misschien dat daarom Batman mijn lievelingsfilm is. Als online marketeer wil ik ook de Batman zijn voor mijn klanten: ze helpen en zien groeien. Met mijn analytische en creatieve kijk werp ik graag een blik op jouw bedrijf. Zodat ook jij gaat groeien, want daar word ik blij van! Verder kun je me blij maken met een goede cappuccino (of wijn), 80’s muziek en spannende films in de Pathé bios.
Ivo Laisina
Met een diploma Business Innovation op zak houd ik ervan om nét even anders naar een campagne te kijken. Ik word dan ook erg gelukkig van meetbaar succes met een creatieve insteek. Ik schrijf graag teksten en sta klaar om jouw boodschap SEO-proof te maken. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, speel ik gitaar en schiet ik soms foto’s. Ook is de kans aanwezig dat we elkaar eens treffen op een concert of festival. Het eerste rondje is van mij!
Daniël Derks
Sinds 2006 houd ik me al bezig met online vindbaarheid en marketing. Van Yahoo naar Google en van Hyves naar Facebook. Veel beweging en veel ontwikkelingen, dat maakt voor mij dit vak leuk en uitdagend. Op 1 februari 2012 heb ik daarom Onyourline opgericht. Naast mijn online passie voor data, apps en websites zit ik offline graag op de racefiets, houd ik van reizen en skiën en ben ik vader van 2 zoons.
Nena Hofmans
Tijdens mijn studie Food&Business ontstond mijn interesse en nieuwsgierigheid voor online marketing, daar wilde ik graag meer over weten. Die kans kreeg ik bij Onyourline. Sinds juni 2020 werk ik bij Onyourline en kon ik dit combineren met mijn studie. Ook mocht ik afstuderen met een mooi marketingproject voor een nieuwe klant: Hogshead. Een spannende en leuke uitdaging! Op dit moment ben ik bezig met een vervolgstudie, een master in Communicatie en Beïnvloeding. Ik hoop dat ik het werken en studeren kan blijven combineren. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan shoppen, koken, borrelen en festivals.
Jorn Lentjes
Sinds het volgen van de opleiding Marketing Management is het motto ‘Be different’ centraler gaan staan in mijn manier van denken. Niet dat ik zelf een flamboyant type ben, maar ik haal mijn energie uit het anders denken dan de grijze massa. Creatief denken om klanten onderscheidend te maken en daar het meetbare resultaat van zien. Doordeweeks leef ik me dedicated in, in wat de klant nodig heeft en in het weekend leef ik het liefste mee met mijn favoriete sporters. Daarnaast probeer ik zelf ook actief te zijn: met voetbal, hardlopen en op festivals sta je uiteraard ook niet stil.
Robin Moors
De wensen en behoeften van de klant staan bij mij altijd centraal. Vooral het bedenken en uitwerken van een strategie en uiteindelijk gewenste resultaten terugzien geeft mij energie. Naast mijn passie voor online marketing ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek ik maar al te graag een concert.
Teuntje Verbaandert
Als kind schreef ik al graag verhalen en als (stiekeme) nerd ben ik dol op cijfers, het analyseren van data en meetbare resultaten. Online (content) marketing en ik zijn dan ook zeker een match. Buiten kantooruren vind ik het lastig om stil te zitten. Wanneer ik niet aan het hardlopen of duiken ben, verf ik een muur of stek ik mijn plantjes. Verder ben ik een echt kattenvrouwtje en bloei ik helemaal op wanneer de dagen korter worden. Kerstmuziek in september, dat moet toch prima kunnen?
Eva Koppelman
Een online marketingstrategie bedenken die aansluit bij de identiteit en de behoefte van de opdrachtgever, daar word ik enthousiast van! Energie krijg ik van een fijne samenwerking. Mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen is wat ik graag doe. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan vind ik leuk om te delen, want ervaring delen is kennis vermenigvuldigen! Ook vind ik het leuk om voor een breed scala aan opdrachtgevers te werken. Deze afwisseling zoek ik ook in mijn vrije tijd; koken, in mijn moestuin werken, trainen voor triathlons, Spaans leren en in het weekend borrelen of naar een festival.
Patrick De Groot
Zichtbaar resultaat, daar houden wij natuurlijk allemaal van. Ik denk dan ook graag in campagnes die net even anders zijn dan de rest. Mijn motto is ook: Zullen we het eens helemaal anders doen? Op mijn 14e is mijn liefde voor online marketing begonnen met een eigen website. Maar na mijn studie besloot ik uitstap te maken als producer bij diverse TV-programma’s. Drie jaar geleden ben ik weer overgestapt naar online marketing. De snelle wereld waar je direct resultaat ziet, ligt mij toch iets beter. Ik heb de afgelopen jaren mooie campagnes mogen maken en sinds november 2019 werk ik bij Onyourline. Naast mijn liefde voor online marketing ben ik ook gek op tennissen, schrijven, series, koken en borrelen!
Eef Haaima
Weten wat mijn doelgroep wil en daarvoor de juiste middelen ontwikkelen. Na mijn opleiding Communicatie ben ik direct de online marketing ingerold bij Onyourline. Hier houd ik mij graag bezig met de social media, het online visitekaartje, van onze klanten en laat mijn hersenen kraken wanneer er nieuwe concepten en campagnes bedacht moeten worden. Creatief bezig zijn, dat is mijn ding! Buiten de werkuren leer ik graag meer over wijn, knutsel ik de mooiste borrelplanken en dans ik op alle nummers van ABBA. Take a chance on Onyourline?
Jij?
We zijn op zoek naar een nieuwe online marketeer. Pas jij in ons team? Bekijk onze openstaande vacature!