Het team

alt
alt

Ontmoet onze specialisten!

Ben je benieuwd met wie je nu contact hebt? In het onderstaande overzicht stellen wij ons graag aan je voor. Zo weet je meer over de persoon die je belt, mailt of waar je binnenkort een afspraak mee hebt.

Daan Gommans
Robin Moors
Daniel Derks Onyourline
Dirk Meekes
Patrick de Groot
Ivo Laisina
danny valks
Julia Bouwmeester
Fleur Croonen
Afbeelding van Jorn Lentjes
Marinda
online marketing vacatures
Max Oosterbroek
Xander Clephas
Afbeelding van Nena Hofmans
Noa Serlie
Daan Gommans
Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt aan de ontwikkeling en het management van op maat gemaakte verkoop- en uitdagende marketingplannen in de E-commerce en retailmarkt in de Benelux. Ik vind het daarbij belangrijk om goed te begrijpen wat de strategie en doelstellingen van de klant zijn, zodat we samen aan de slag kunnen om nog meer impact te maken! In mijn vrije tijd doe ik graag aan bokszaktraining of drink ik lekker een biertje terwijl ik mijn favoriete voetbalclub aanmoedig. Ook gezellige avonden met vrienden en familie terwijl de Nederlandse hits uit de speaker komen vind ik super. Snel een keer bellen?
Robin Moors
De wensen en behoeften van de klant staan bij mij altijd centraal. Vooral het bedenken en uitwerken van een strategie en uiteindelijk gewenste resultaten terugzien geeft mij energie. Naast mijn passie voor online marketing ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek ik maar al te graag een concert.
Daniël Derks
Sinds 2006 houd ik me al bezig met online vindbaarheid en marketing. Van Yahoo naar Google en van Hyves naar Facebook. Veel beweging en veel ontwikkelingen, dat maakt voor mij dit vak leuk en uitdagend. Op 1 februari 2012 heb ik daarom Onyourline opgericht. Naast mijn online passie voor data, apps en websites zit ik offline graag op de racefiets, houd ik van reizen en skiën en ben ik vader van 2 zoons en een dochter.
Dirk Meekes
Een paar jaar geleden ben ik mijn eigen website begonnen. Hierdoor ben ik met allerlei aspecten van online marketing in aanraking gekomen. Want hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten mij online kunnen vinden? Welke verschillende kanalen kan ik hiervoor gebruiken? En welke terugkerende werkzaamheden kan ik automatiseren? Ik help jou graag deze vragen ook te beantwoorden voor jouw bedrijf. In mijn vrije tijd ben ik met veel verschillende dingen bezig. Ik houd van films, motorrijden, terrassen, sporten en reizen. Maar het meest houd ik van nieuwe dingen proberen. Het leven is te mooi om stil te blijven staan!
Patrick De Groot
Zichtbaar resultaat, daar houden wij natuurlijk allemaal van. Ik denk dan ook graag in campagnes die net even anders zijn dan de rest. Mijn motto is ook: Zullen we het eens helemaal anders doen? Op mijn 14e is mijn liefde voor online marketing begonnen met een eigen website. Maar na mijn studie besloot ik uitstap te maken als producer bij diverse TV-programma’s. Drie jaar geleden ben ik weer overgestapt naar online marketing. De snelle wereld waar je direct resultaat ziet, ligt mij toch iets beter. Ik heb de afgelopen jaren mooie campagnes mogen maken en sinds november 2019 werk ik bij Onyourline. Naast mijn liefde voor online marketing ben ik ook gek op tennissen, schrijven, series, koken en borrelen!
Ivo Laisina
Met een diploma Business Innovation op zak houd ik ervan om nét even anders naar een campagne te kijken. Ik word dan ook erg gelukkig van meetbaar succes met een creatieve insteek. Ik schrijf graag teksten en sta klaar om jouw boodschap SEO-proof te maken. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, speel ik gitaar en schiet ik soms foto’s. Ook is de kans aanwezig dat we elkaar eens treffen op een concert of festival. Het eerste rondje is van mij!
Danny Valks
Na een innovatieve opleiding ben ik veel met de toekomst bezig, en dan vooral met wat er beter kan. Zeker op het gebied van online marketing. Ambitie is daarom mijn belangrijkste eigenschap. Ik wil mijn klanten zien groeien en probeer daarnaast ook mezelf altijd te blijven ontwikkelen. Verder geniet ik van lekker eten en drinken en kijk ik veel films of lees ik boeken, maar mijn grootste passie is voetbal. Voor de liefhebber: het mooiste voetbal vind je in Londen, bij ‘The Gunners’, Arsenal.
Julia Bouwmeester
Stiekem zou ik de wereld willen verbeteren, misschien dat daarom Batman mijn lievelingsfilm is. Als online marketeer wil ik de Batman zijn voor mijn klanten: ze helpen en zien groeien. Met mijn analytische en creatieve kijk werp ik graag een blik op jouw bedrijf. Zodat ook jij gaat groeien, want daar word ik blij van! Verder kun je me gelukkig maken met een goede cappuccino, 80’s muziek en spannende films in de Pathé bios. Durf jij het aan?
Fleur Croonen
Tijdens mijn studie Communicatie sprong online marketing er voor mij uit. Ik kan er mijn creativiteit, analytisch vermogen en passie voor schrijven in kwijt. Mijn toekomst ligt dus zeker in de wereld van online marketing, maar eerst nog even afstuderen. En dat doe ik natuurlijk bij Onyourline! Daarnaast ben ik gek op hardlopen, gitaarspelen en borrelen met vriendinnen.
Jorn Lentjes
Sinds het volgen van de opleiding Marketing Management is het motto ‘Be different’ centraler gaan staan in mijn manier van denken. Niet dat ik zelf een flamboyant type ben, maar ik haal mijn energie uit het anders denken dan de grijze massa. Creatief denken om klanten onderscheidend te maken en daar het meetbare resultaat van zien. Doordeweeks leef ik me dedicated in, in wat de klant nodig heeft en in het weekend leef ik het liefste mee met mijn favoriete sporters. Daarnaast probeer ik zelf ook actief te zijn: met voetbal, hardlopen en op festivals sta je uiteraard ook niet stil.
Marinda Jacobs
Na mijn studies grafische vormgeving en communicatie heb ik bij Onyourline een ideale plek gevonden om mijn creativiteit en kennis te kunnen delen: wisselende klanten, creatieve campagnes en fijne collega’s! In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of spreek ik af met vriendinnen. Goede gesprekken, fijn gezelschap en een mooie kaasplank maken mijn weekend compleet.
Jij?
We zijn op zoek naar een nieuwe online marketeer. Pas jij in ons team? Bekijk onze openstaande vacature!
Max Oosterbroek
Tijdens de opleiding Consumenten Wetenschappen leerde ik de denkwijze van de consument te doorgronden. Met deze kennis op zak sta ik met mijn collega’s klaar om jou te helpen! Zelf ben ik (misschien iets te) competitief en altijd in voor iets nieuws. Een nieuwe sport, skill of een nieuw gerecht proberen? Mij mag je wakker bellen. Mijn motto? “Je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert”. Welke uitdaging heb jij voor ons liggen?
Xander Clephas
Gedurende mijn opleiding in marketing ontstond mijn liefde voor de online wereld. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben binnen de marketing van diverse vergelijkingswebsites ben ik sinds 2024 onderdeel van het Onyourline team. Ik krijg energie van het uitdenken van, en werken aan, nieuwe concepten om samen online groei te realiseren. Naast mijn passie voor online marketing reis ik graag de wereld rond, het liefst zo vaak mogelijk!
Nena Hofmans
Tijdens mijn studie Food&Business ontstond mijn interesse en nieuwsgierigheid voor online marketing, daar wilde ik graag meer over weten. Sinds juni 2020 werk ik bij Onyourline en heb ik dit kunnen combineren met mijn HBO en pre-master Communicatie en Beïnvloeding. Nadat ik ben afgestudeerd ben ik begonnen als junior online marketeer. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan shoppen, koken, borrelen en festivals.
Noa Serlie
Ik ben erg nieuwsgierig naar de wereld van online marketing! Vandaar dat ik naast mijn studie Retail Management & Ondernemerschap graag wilde gaan werken bij Onyourline. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, houd van afwisseling en bedenk graag nieuwe ideeën en concepten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan borrelen, sport ik graag, bezoek ik festivals en staat de pakketbezorger vaak aan de deur met mijn online bestelling.