Het team

Ontmoet onze 8 specialisten!

Ben je benieuwd met wie je nu contact hebt? In het onderstaande overzicht stellen wij ons graag aan je voor. Zo weet je meer over de persoon die je belt, mailt of waar je binnenkort een afspraak mee hebt.

Afbeelding van Nena Hofmans
Robin Moors
Sjoerd Onyourline
Eva Koppelman Onyourline
Daniël Derks
Patrick de Groot Onyourline
online marketing vacatures
Julia Onyourline
Esmee Maassen Onyourline
Nena Hofmans
Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij Onyourline. Momenteel ben ik bezig met het derde jaar van mijn studie Food & Business op de HAN en werk ik als bijbaan bij Onyourline. Mijn interesse ligt bij online marketing, daar wil ik graag meer over leren. Naast mijn studie en bijbaan besteed ik mijn vrije tijd aan voetbal, shoppen, koken, borrelen en festivals.
Robin Moors
Sinds 2015 werk ik als online marketeer bij Onyourline. De wensen en behoeften van de klant staan bij mij altijd centraal. Vooral het bedenken en uitwerken van een strategie en uiteindelijk gewenste resultaten terugzien geeft mij energie. Naast mijn passie voor online marketing ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek ik maar al te graag een concert.
Sjoerd Kraus
In maart 2020 ben ik gestart bij Onyourline als Online Marketeer. In 2019 ben ik afgestudeerd op de opleiding Communicatie van de HAN. Omdat ik nog niet de verdieping had gevonden die ik wilde, ben ik een particuliere online marketing opleiding gaan doen bij CXL Institute. Als snel ontdekte ik dat mijn passie ligt bij CRO, Google Tag Manager en Google Analytics. Buiten kantoor ben ik te vinden op de basketbalclub en de wijnclub. Mocht je ooit twijfelen over een wijn, laat mij ‘m dan maar proeven. Niet dat ik dan direct weet welke het is, maar ik drink gewoon graag wijn. Qua muziek kun je bij mij het beste aankomen met A$AP Rocky, Travis Scott of Schoolboy Q (en eigenlijk alles wat hiphop heet).
Eva Koppelman
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Onyourline. Een online marketingstrategie bedenken die aansluit bij de identiteit en de behoefte van de opdrachtgever, daar word ik enthousiast van! Energie krijg ik van een fijne samenwerking. Mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen is wat ik graag doe. Ook vind ik het leuk om voor een breed scala aan opdrachtgevers te werken. Deze afwisseling zoek ik ook in mijn vrije tijd; koken, in mijn moestuin werken, trainen voor triathlons, Spaans leren en in het weekend borrelen of naar een festival.
Daniël Derks
Op 1 februari 2012 heb ik Onyourline opgericht. Sinds het afronden van mijn opleiding Small Business & Retail Management heb ik 14 jaar ervaring als online marketeer. Naast data, apps en websites ben ik gek op wielrennen, mountainbiken, skiën en reizen.
Patrick De Groot
Zichtbaar resultaat, daar houden wij natuurlijk allemaal van. Ik denk dan ook graag in campagnes die net even anders zijn dan de rest. Mijn motto is ook: Zullen we het eens helemaal anders doen? Op mijn 14e is mijn liefde voor online marketing begonnen met een eigen website. Maar na mijn studie besloot ik uitstap te maken als producer bij diverse TV-programma’s. Drie jaar geleden ben ik weer overgestapt naar online marketing. De snelle wereld waar je direct resultaat ziet, ligt mij toch iets beter. Ik heb de afgelopen jaren mooie campagnes mogen maken en sinds november 2019 werk ik bij Onyourline. Naast mijn liefde voor online marketing ben ik ook gek op tennissen, schrijven, series, koken en borrelen!
Jij?
Ben jij de online marketeer waar wij naar op zoek zijn? Bekijk onze openstaande vacatures!
Julia Bouwmeester
Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Onyourline, als eerste Arnhemmer! 😉 Ik heb de opleiding Communicatie gevolgd met de richting Branding. Stiekem zou ik de wereld willen verbeteren, misschien dat daarom mijn lievelingsfilm dan ook Batman is. Als online marketeer wil ik ook de Batman zijn voor klanten: ze zo goed mogelijk helpen en zien groeien. Daar word ik blij van! Verder maak je me blij met heerlijk eten en een goede cappuccino (of wijn). Mijn vrije tijd besteed ik aan borrelen met vrienden, veel muziek luisteren, spannende series kijken en naar de Pathé bioscoop in Arnhem gaan.
Esmee Maassen
In september 2019 heb ik mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol mogen afronden. In de wereld van online marketing vind ik de verdieping op mijn huidige expertise. Het helpen van de klant door de mogelijkheden van de online marketing wereld enthousiasmeert mij. Samen met klanten groeien en successen behalen geeft voldoening. In mijn vrije tijd word ik graag fanatiek tijdens een bordspel met een speciaal biertje en een goede borrelplank. Opgaan in een serie, hockeywedstrijd of een verkoelende duik zijn mijn momenten van ontspanning!