Over ons

alt
alt

Onyourline is een online marketingbureau gevestigd in het hart van Nijmegen aan de Sint Canisiussingel. Daniel Derks heeft in 2012 het bedrijf opgericht; Onyourline is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig team van 13 marketing specialisten. Ieder heeft zijn eigen specialisme en interesse die elkaar feilloos aanvullen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Daniel, Robin, Julia, Patrick, Ivo, Danny, Nena, Jorn, Marinda, Daan, Dirk, Max, en Noa. Wij helpen dagelijks vele klanten met hun online strategie. In een inspirerende werkomgeving, met altijd lekkere koffie, vers gekookte eitjes en zelfgemaakte tosti’s proberen wij het beste bij elkaar naar boven te brengen.

Een online partner met een persoonlijke aanpak

Wij krijgen van klanten vaak te horen dat het voelt alsof je een online marketing medewerker in het team krijgt. Wij proberen de online marketing partner te zijn die graag met je meedenkt, mooie dingen presenteert en bouwt aan jouw online resultaat.

Een informele werksfeer

Elke vrijdagmiddag hebben wij met het hele team een borrel waarin wij graag terugkijken op de successen van afgelopen week en waarbij we proosten op de aankomende week. Mogen wij binnenkort proosten op jouw succes?

Kom (online) langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!