Home > Over ons > Onze specialisten

Onze specialisten

daniel derks

Daniel Derks
Op 1 februari 2012 heb ik Onyourline opgericht. Sinds het afronden van mijn opleiding Small Business & Retail Management heb ik 14 jaar ervaring als online marketeer. Naast data, apps en websites ben ik gek op wielrennen, mountainbiken, skiën en reizen.

@  daniel@onyourline.nl

 

Robin Moors

Robin Moors
In 2015 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde met succes afgerond. Tijdens deze studie werd al snel duidelijk dat mijn interesse vooral bij marketing ligt. De minor Online Communicatie heeft mij echt enthousiast gemaakt voor dit vakgebied. Vooral het bedenken en uitwerken van een strategie en uiteindelijk resultaat terugzien geeft mij energie. Naast mijn passie voor online marketing ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek ik maar al te graag een concert.

@  robin@onyourline.nl

 

Julia Bouwmeester Onyourline

Julia Bouwmeester
Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Onyourline. Ik heb de opleiding Communicatie gevolgd met de richting Branding. Stiekem zou ik de wereld willen verbeteren, misschien dat daarom mijn lievelingsfilm dan ook Batman is. Als online marketeer wil ik ook de Batman zijn voor klanten: ze zo goed mogelijk helpen en zien groeien. Daar word ik blij van! Waar je me verder blij mee kan maken? Heerlijk eten en een goede cappuccino. Mijn vrije tijd besteed ik aan borrelen met vrienden, muziek luisteren, spannende series kijken en naar de bioscoop gaan.

@  julia@onyourline.nl

Patrick OnyourlinePatrick de Groot
Zichtbaar resultaat, daar houden wij natuurlijk allemaal van. Ik denk dan ook graag in campagnes die net even anders zijn dan de rest. Mijn motto is ook: Zullen we het eens helemaal anders doen? Op mijn 14e is mijn liefde voor online marketing begonnen met een eigen website. Maar na mijn studie besloot ik uitstap te maken als producer bij diverse TV-programma’s. Drie jaar geleden ben ik weer overgestapt naar online marketing. De snelle wereld waar je direct resultaat ziet, ligt mij toch iets beter. Ik heb de afgelopen jaren mooie campagnes mogen maken en sinds november 2019 werk ik bij Onyourline. Naast mijn liefde voor online marketing ben ik ook gek op tennissen, schrijven, series, koken en borrelen!

@  patrick@onyourline.nl

 

Eva Koppelman Onyourline

Eva Koppelman
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Onyourline. Tijdens mijn studie Commerciële Economie aan Fontys for Creative Industries ben ik werkzaam geweest als freelance project manager voor verschillende projecten. Mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen is wat ik graag doe. Daarom ben ik bij Onyourline een nieuwe uitdaging aangegaan in de online marketing. Een online marketingstrategie bedenken die aansluit bij de identiteit en de behoefte van de opdrachtgever, daar word ik enthousiast van! Energie krijg ik van een fijne samenwerking. Daarnaast heb ik een grote passie voor voeding en koken. In het weekend geniet ik er van om met vrienden te borrelen of ben ik te vinden op een goed festival!

@  eva@onyourline.nl

 

esmee maassen onyourline

Esmee Maassen
In september 2019 heb ik mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol mogen afronden. In de wereld van online marketing vind ik de verdieping op mijn huidige expertise. Het helpen van de klant door de mogelijkheden van de online marketing wereld enthousiasmeert mij. Samen met klanten groeien en successen behalen geeft voldoening. In mijn vrije tijd word ik graag fanatiek tijdens een bordspel met een speciaal biertje en een goede borrelplank. Opgaan in een serie, hockeywedstrijd of een verkoelende duik zijn mijn momenten van ontspanning!

@  esmee@onyourline.nl

 

Sjoerd Kraus
In maart 2020 ben ik gestart bij Onyourline als Online Marketeer. In 2019 ben ik afgestudeerd op de opleiding Communicatie van de HAN. Omdat ik nog niet de verdieping had gevonden die ik wilde, ben ik een particuliere online marketing opleiding gaan doen bij CXL Institute. Als snel ontdekte ik dat mijn passie ligt bij CRO, Google Tag Manager en Google Analytics.  Buiten kantoor ben ik te vinden op de basketbalclub en de wijnclub. Mocht je ooit twijfelen over een wijn, laat mij ‘m dan maar proeven. Niet dat ik dan direct weet welke het is, maar ik drink gewoon graag wijn. Qua muziek kun je bij mij het beste aankomen met A$AP Rocky, Travis Scott of Schoolboy Q (en eigenlijk alles wat hiphop heet).

@ sjoerd@onyourline.nl

Wil je meer weten?

Neem contact op