Home > Over ons > Onze specialisten

Onze specialisten

daniel derks

Daniel Derks
Op 1 februari 2012 heb ik Onyourline opgericht. Sinds het afronden van mijn opleiding Small Business & Retail Management heb ik 14 jaar ervaring als online marketeer. Naast data, apps en websites ben ik gek op wielrennen, mountainbiken, skiën en reizen.

@  daniel@onyourline.nl

 

Robin Moors

Robin Moors
In 2015 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde met succes afgerond. Tijdens deze studie werd al snel duidelijk dat mijn interesse vooral bij marketing ligt. De minor Online Communicatie heeft mij echt enthousiast gemaakt voor dit vakgebied. Vooral het bedenken en uitwerken van een strategie en uiteindelijk resultaat terugzien geeft mij energie. Naast mijn passie voor online marketing ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek ik maar al te graag een concert.

@  robin@onyourline.nl

 

Julia Bouwmeester Onyourline

Julia Bouwmeester
Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Onyourline. Ik heb de opleiding Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Stiekem zou ik de wereld willen verbeteren, misschien dat daarom mijn lievelingsfilm dan ook Batman is. Als online marketeer wil ik ook de Batman zijn voor klanten: ze zo goed mogelijk helpen en zien groeien. Daar word ik blij van! Waar je me verder blij mee kan maken? Heerlijk eten en een goede cappuccino. Mijn vrije tijd besteed ik aan vrienden, series en natuurlijk aan lekker eten!

@  julia@onyourline.nl

 

esmee maassen onyourline

Esmee Maassen
In september 2019 heb ik mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol mogen afronden. In de wereld van online marketing vind ik de verdieping op mijn huidige expertise. Het helpen van de klant door de mogelijkheden van de online marketing wereld enthousiasmeert mij. Samen met klanten groeien en successen behalen geeft voldoening. In mijn vrije tijd word ik graag fanatiek tijdens een bordspel met een speciaal biertje en een goede borrelplank. Opgaan in een serie, hockeywedstrijd of een verkoelende duik zijn mijn momenten van ontspanning!

@  esmee@onyourline.nl

 

Eva Koppelman Onyourline

Eva Koppelman
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Onyourline. Tijdens mijn studie Commerciële Economie aan Fontys for Creative Industries ben ik werkzaam geweest als freelance project manager voor verschillende projecten. Mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen is wat ik graag doe. Daarom ben ik bij Onyourline een nieuwe uitdaging aangegaan in de online marketing. Een online marketingstrategie bedenken die aansluit bij de identiteit en de behoefte van de opdrachtgever, daar word ik enthousiast van! Energie krijg ik van een fijne samenwerking. Daarnaast heb ik een grote passie voor voeding en koken. In het weekend geniet ik er van om met vrienden te borrelen of ben ik te vinden op een goed festival!

@  eva@onyourline.nl

Wil je meer weten?

Neem contact op