Home > Over ons > Onze specialisten

Onze specialisten

Daniel Derks

Naast online marketeer ben ik tevens de eigenaar van Onyourline. Sinds het afronden van mijn opleiding Small Business & Retail Management heb ik 11 jaar ervaring als online marketeer. Daarvan ben ik nu 6 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Naast data, apps en websites ben ik gek op wielrennen, mountainbiken, skiën en reizen.

@  daniel@onyourline.nl
☎  06 5235 6626

 

robin moors test

Robin Moors

In 2015 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde met succes afgerond. Tijdens deze studie werd al snel duidelijk dat mijn interesse vooral bij marketing ligt. De minor Online Communicatie heeft mij echt enthousiast gemaakt voor dit vakgebied. Vooral het bedenken en uitwerken van een strategie en uiteindelijk resultaat terugzien geeft mij energie. Naast mijn passie voor online marketing ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek ik maar al te graag een concert.

@  robin@onyourline.nl
☎  024 203 2004

 

julia bouwmeester onyourline

Julia Bouwmeester

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Onyourline. Ik heb de opleiding Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Stiekem zou ik de wereld willen verbeteren, misschien dat daarom mijn lievelingsfilm dan ook Batman is. Als online marketeer wil ik ook de Batman zijn voor klanten: zo goed mogelijk helpen en zien groeien. Daar word ik blij van! Waar je me verder blij mee kan maken? Heerlijk eten en een goede cappuccino. Mijn vrije tijd besteed ik aan vrienden, series en natuurlijk aan lekker eten!

@  julia@onyourline.nl
☎  024 203 2004

 

Laura Wientjes

In het 3e jaar van de studie Management Toerisme ondervond ik de online wereld tijdens mijn stageperiode in Mexico. Hier ontdekte ik het bloggen, alles omtrent social media en andere online marketingmiddelen. Sindsdien geloof ik in de kracht van delen en werk dan ook met veel plezier bij Onyourline om op deze manier een steentje bij te dragen aan leuke en bijzondere projecten. Een stukje van Mexico heb ik meegenomen naar Nederland en maak dan ook graag de perfecte Guacamole of heerlijke Quesadilla’s. Verder ren ik deze kilo’s er ook graag weer af. In de weekenden vind je mij ergens in de natuur met een goed boek, fijne muziek of vrienden die me blijven inspireren. Om uiteindelijk in een gezellig kroegje te eindigen.

@  laura@onyourline.nl
☎  024 203 2004

Wil je meer weten?

Neem contact op