Home > Over ons > Onze specialisten

Onze specialisten

Daniel Derks

Naast online marketeer ben ik tevens de eigenaar van Onyourline. Sinds het afronden van mijn opleiding Small Business & Retail Management heb ik 11 jaar ervaring als online marketeer. Daarvan ben ik nu 6 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Naast data, apps en websites ben ik gek op wielrennen, mountainbiken, skiën en reizen.

@  daniel@onyourline.nl
☎  06 5235 6626

 

karlijn hendricks onyourline

Karlijn Hendricks

Na mijn opleiding communicatie ben ik in 2013 als online marketeer aan de slag gegaan bij Onyourline. Waarom online marketing? Alles is meetbaar, je kunt je creativiteit erin kwijt en het vakgebied ontwikkelt zich heel snel! Verder ben ik gek op lekker koken, shoppen, op vakantie gaan en besteed het liefst veel tijd met familie en vrienden. Ook ben ik iedere week te vinden bij de bootcamp!

@  karlijn@onyourline.nl
☎  06 3008 6240

 

robin moors test

Robin Moors

In 2015 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde met succes afgerond. Tijdens deze studie werd al snel duidelijk dat mijn interesse vooral bij marketing ligt. De minor Online Communicatie heeft mij echt enthousiast gemaakt voor dit vakgebied. Vooral het bedenken en uitwerken van een strategie en uiteindelijk resultaat terugzien geeft mij energie. Naast mijn passie voor online marketing ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek ik maar al te graag een concert.

@  robin@onyourline.nl
☎  024 203 2004

 

julia bouwmeester onyourline

Julia Bouwmeester

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Onyourline, net als Karlijn heb ik de opleiding Communicatie gevolgd. Stiekem zou ik de wereld willen verbeteren, misschien dat daarom mijn lievelingsfilm dan ook Batman is. Als online marketeer wil ik ook de Batman zijn voor klanten: zo goed mogelijk helpen en zien groeien. Daar word ik blij van! Waar je me verder blij mee kan maken? Heerlijk eten en een goede cappuccino. Mijn vrije tijd besteed ik aan vrienden, series en natuurlijk aan lekker eten!

@  julia@onyourline.nl
☎  024 203 2004

Wil je meer weten?

Neem contact op