Sambeekse Online Marketing

Wordt het tijd om net als in de polonaise ook online voorop te lopen met je bedrijf? Of wil je graag als online marketeer aan de slag in een team met de nodige vakkennis? Maak kennis met Onyourline.

Onyourline is een online marketingbureau gevestigd midden in Nijmegen. De Sambeekenaar Daniel Derks heeft in 2012 het bedrijf opgericht; Onyourline is inmiddels uitgegroeid tot een team van 13 marketing specialisten. Iedere online marketeer heeft zijn eigen specialisme en interesse, die elkaar goed aanvullen als team.

Wie zijn wij?

Wij zijn Daniel, Nena, Robin, Julia, Patrick, Ivo, Danny, Jorn, Marinda, Daan, Dirk, Max en Noa. Dagelijks helpen wij veel klanten met hun online zichtbaarheid. Samen proberen wij de online marketing partner te zijn die graag met je meedenkt, mooie dingen presenteert en bouwt aan jouw online resultaat en succes. 

Een informele werksfeer

In een inspirerende werkomgeving, met goede koffie, vers gekookte eitjes en zelfgemaakte salades en tosti’s proberen wij het beste bij elkaar naar boven te brengen. Elke maand hebben wij met het hele team een vrijdagmiddagborrel waarin wij graag terugkijken op de successen van afgelopen weken en waarbij we proosten op de aankomende maand. Mogen wij binnenkort proosten op jouw succes? 

Hoog tijd dus voor un bèkske koffie

Neem gerust eens contact op met de Sambeekenaren Daniël en Nena om onze aanpak voor jou te bespreken

Vul hieronder je gegevens in

Daniel Derks Onyourline