SEO-optimalisatie

Vergroot jouw zichtbaarheid binnen de Google Zoekmachine met SEO-optimalisatie.

alt
alt

Als potentiële cliënten jouw dienst of product zoeken komen zij dan terecht op jouw website? Dag in dag uit zijn mensen aan het zoeken naar antwoorden op hun vragen. Deze mensen – jouw potentiële doelgroep – kun je bereiken via de zoekmachine van Google. Wil je opvallen bij deze doelgroep? Dan is het een must om daar aandacht aan te besteden zodat je gevonden wordt.

Om extra bezoekers te ontvangen die nu nog niet van jou gehoord hebben is SEO nodig. Bij SEO (Search Engine Optimization) wordt jouw website geoptimaliseerd waardoor deze een betere ranking krijgt in de zoekmachines en dus beter vindbaar is. Dit betekent meer geïnteresseerden en cliënten voor jouw praktijk.

De voordelen van SEO

  • Door SEO krijg je meer bezoekers op je website zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.
  • Relevantie is belangrijk als het gaat om het bepalen van welke sites in de zoekresultaten getoond worden. De kans dat je meer relevante bezoekers krijgt op je website, vergroot je met SEO-optimalisatie.
  • SEO is een duurzame investering. Wanneer je stopt met SEO verdwijn je niet direct in de zoekresultaten waardoor je op de lange termijn nog steeds profiteert van de SEO inspanningen. 

Google is continu bezig met het verbeteren van haar algoritme. Deze bepaalt op welke positie in de zoekmachine jij terecht komt. Google rankt de meest relevante en gebruiksvriendelijke websites hoog in de zoekresultaten voor haar gebruikers. Jaarlijks worden er grote en kleine algoritme updates doorgevoerd. Met de maandelijkse SEO-optimalisatie blijf je inspelen op de ontwikkelingen.

Wat zijn de kosten?

€450
Eenmalige set-up (speciale MijnDiAd prijs)
€240
Optimalisatie per kwartaal

Werkzaamheden binnen het SEO pakket

Het SEO pakket bevat:

  • persoonlijke en voor Google geoptimaliseerde website teksten;
  • verbeterpunten voor je website;
  • een SEO technisch goede website.

Maandelijks ontvang jij van ons een rapportage met de voortgangen van de SEO-optimalisatie van jouw website. 

Wat levert een SEO pakket mij op?

Door maandelijks te investeren in SEO investeer je in de groei van jouw bedrijf. Binnen 4 uur hebben wij de zichtbaarheid van jouw website in kaart gebracht en kunnen wij deze optimaliseren. Belangrijk om te weten is dat SEO een lange termijn proces is. Het kan soms een aantal weken duren voordat je resultaat ziet. Maar wanneer je eenmaal goede resultaten haalt is de kans op zakken in de zoekresultaten vrij klein.

Daarbij ben je minder afhankelijk van advertenties. Bezoekers die op jouw website komen via organische zoekresultaten kosten geen geld. Als je goed vindbaar bent binnen de organische zoekresultaten krijg je meer relevante bezoekers wat resulteert in potentiële omzet. 

Het SEO pakket is maandelijks opzegbaar.

Meer weten over het SEO-pakket?

Onze SEO-specialist helpt je graag verder!

Vul hieronder je gegevens in

danny valks